Nytt inpasseringssystem

Den 12 december kommer alla entréportar vara låsta dygnet om och boenden behöver alltid använda sina personliga nyckelbrickor. Detta är ett led att höja säkerheten och slippa få in obehöriga i husen.

 


 

Föreningen har aktiverat det nya inpasseringssystemet. Det innebär att alla boende kommer kunna låsa upp entréporten med hjälp av en nyckelbricka. Även källare och vindsdörrar kommer ha samma system.

Alla kommer få en kallelse, för att kvittera ut nyckelbrickor och genomgång av hur systemet fungerar. Det nya inpasseringslåsen kommer fungera parallellt med fysiska nycklar, men 31 januari 2019 stänger föreningen lås med fysiska nycklar och alla entré portar har då enbart elektroniska lås som låses upp med nyckelbrickor.

Gäster som besöker boende kan använda porttelefonen vid entré och söka fram namnet och ringa upp den man söker och boende kan via knapptryckning öppna porten direkt från sin telefon.

Håll därför utkik efter just er kallelse och kvittera ut nycklar i tid. Respektera tiden i kallelsen då det är många som ska få nyckelbrickor samtidigt.

Till nyckelbrickan kommer även ett bokningssystem för tvättstugorna kopplas in. Det nya systemet kopplas in 12 december. De gamla bokningstavlorna som sitter ner i källaren kommer tas bort 12 december och alla tvättider måste var och en själv lägga in i nya elektroniska bokningssystemet.

Ni som vill läsa instruktioner kan läsa mer här.

Kommentera